Els Mossos detenen tres manifestants del bloc anarquista del Primer de Maig

Els Mossos detenen tres manifestants del bloc anarquista del Primer de Maig

Egida ha convocat una concentració avui a dos quarts de vuit de la tarda davant la comissaria de les Corts de Barcelona, on declararà una de les detingudes. Així mateix, fan una crida a concentrar-se demà a les 9 del matí als jutjats de Berga, on està previst que declari la persona detinguda al Lluçanès 

Dues persones han estat detingudes a Barcelona i una al Lluçanès, acusada de manifestació il·lícita, danys a un caixer de Catalunya Caixa i desordres públics 

Totes tres estan acusades per la seva suposada participació en la manifestació anticapitalista que se celebra des de fa més de vint anys a Barcelona el Primer de Barcelona 

Cap a dos quarts de nou del matí, sis policies de paisà han detingut una primera persona al seu lloc de feina al Lluçanès. Una hora més tard, s’han produït dues detencions més a Barcelona vora els seus domicilis      

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Martí d’Albars (Lluçanès, Osona) 31/08/2022.- Llegim a Directa que cap a dos quarts de nou del matí, sis policies de paisà han detingut una primera persona al seu lloc de feina al Lluçanès. Aproximadament una hora més tard, s’han produït dues detencions més a Barcelona vora els seus domicilis, una justament quan estava passejant el gos. L’operació policial estaria relacionada amb les mobilitzacions del passat Primer de Maig, Dia Internacional de les Treballadores, i la Directa ha pogut saber que almenys una d’elles està acusada de manifestació il·lícita, danys a un caixer de Catalunya Caixa i desordres públics. El servei de premsa de Mossos d’Esquadra ha confirmat a la Directa les detencions, però no ha facilitat més informació. 

El grup de defensa col·lectiva anarquista Egida ha explicat a la Directa que totes estarien acusades per la seva participació en el bloc anarquista a la manifestació anticapitalista que va arrencar l’1 de maig a les 18 hores del Parc de les Tres Xemeneies, al barri de Poble-sec de Barcelona. Segons l’entorn, cap de les tres va ser identificada en el transcurs de la mobilització ni té antecedents. “Ha estat tot de sobte, no ens consta cap requeriment previ”, explica un membre d’Egida

La manifestació relacionada amb les detencions va ser convocada per la Taula Sindical de Catalunya -integrada per Solidaritat Obrera, CGT Catalunya, CNT Catalunya-Balears, Coordinadora Obrera Sindical (COS), Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i Sindicat de Comissions de Base (Co.bas)-. Es tracta d’una convocatòria anticapitalista que se celebra a Barcelona des de fa més de vint anys. 

Egida ha convocat una concentració avui a dos quarts de vuit de la tarda davant la comissaria de les Corts de Barcelona, on declararà una de les detingudes. Així mateix, fan una crida a concentrar-se demà a les 9 del matí als jutjats de Berga, on està previst que declari la persona detinguda al Lluçanès. 

Els Mossos detenen tres manifestants del bloc anarquista del Primer de Maig 

Egida ha convocat una concentració avui a dos quarts de vuit de la tarda davant la comissaria de les Corts de Barcelona, on declararà una de les detingudes. Així mateix, fan una crida a concentrar-se demà a les 9 del matí als jutjats de Berga, on està previst que declari la persona detinguda al Lluçanès 

Dues persones han estat detingudes a Barcelona i una al Lluçanès, acusada de manifestació il·lícita, danys a un caixer de Catalunya Caixa i desordres públics 

Totes tres estan acusades per la seva suposada participació en la manifestació anticapitalista que se celebra des de fa més de vint anys a Barcelona el Primer de Barcelona 

Cap a dos quarts de nou del matí, sis policies de paisà han detingut una primera persona al seu lloc de feina al Lluçanès. Una hora més tard, s’han produït dues detencions més a Barcelona vora els seus domicilis      

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Martí d’Albars (Lluçanès, Osona) 31/08/2022.- Llegim a Directa que cap a dos quarts de nou del matí, sis policies de paisà han detingut una primera persona al seu lloc de feina al Lluçanès. Aproximadament una hora més tard, s’han produït dues detencions més a Barcelona vora els seus domicilis, una justament quan estava passejant el gos. L’operació policial estaria relacionada amb les mobilitzacions del passat Primer de Maig, Dia Internacional de les Treballadores, i la Directa ha pogut saber que almenys una d’elles està acusada de manifestació il·lícita, danys a un caixer de Catalunya Caixa i desordres públics. El servei de premsa de Mossos d’Esquadra ha confirmat a la Directa les detencions, però no ha facilitat més informació. 

El grup de defensa col·lectiva anarquista Egida ha explicat a la Directa que totes estarien acusades per la seva participació en el bloc anarquista a la manifestació anticapitalista que va arrencar l’1 de maig a les 18 hores del Parc de les Tres Xemeneies, al barri de Poble-sec de Barcelona. Segons l’entorn, cap de les tres va ser identificada en el transcurs de la mobilització ni té antecedents. “Ha estat tot de sobte, no ens consta cap requeriment previ”, explica un membre d’Egida

La manifestació relacionada amb les detencions va ser convocada per la Taula Sindical de Catalunya -integrada per Solidaritat Obrera, CGT Catalunya, CNT Catalunya-Balears, Coordinadora Obrera Sindical (COS), Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i Sindicat de Comissions de Base (Co.bas)-. Es tracta d’una convocatòria anticapitalista que se celebra a Barcelona des de fa més de vint anys. 

Egida ha convocat una concentració avui a dos quarts de vuit de la tarda davant la comissaria de les Corts de Barcelona, on declararà una de les detingudes. Així mateix, fan una crida a concentrar-se demà a les 9 del matí als jutjats de Berga, on està previst que declari la persona detinguda al Lluçanès. 

Daniel Guerrier

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.